Dubinsko čišćenje nameštaja

Svakodnevnim korišćenjem, nameštaj se vremenom troši, prlja i neprimetno se u njemu sakupljaju razni sitni štetni mikroorganizmi, bakterije i grinje koje vremenom ubrzavaju propadanje nameštaja i izazivaju razne zdravstvene probleme. Zato periodično trebamo da očistimo i zaštitimo naš nameštaj.

Bez obzira na materijal kojim je Vaš nameštaj obložen, a može biti od različitih vrsta mebla, eko kože i kože, ili kombinacije mebla kože i eko-kože, mi smo obučeni da isti profesionalno očistimo.

Čišćenje nameštaja radimo po Vašim zahtevima kako u stambenim tako i u poslovnom prostoru. Za poslovne prostore nudimo rad koji je u potpunosti prilagođen radnom vremenu tako da ne ometa rad i zaposlene, a može biti organizovano čišćenje noću i vikendom.

Čišćenjem nameštaja našim hemikalijama i ekstracionim mašinama dobijate:
- Očišćen površinski i dubinski nameštaj od prljavštine
- Nameštaj bez fleka i neprijatnih mirisa
- Zaštićen nameštaj od grinja i bakterija naredna tri meseca
- Svežinu boja i produžen vek trajanja nameštaja
- Apsolutno ZDRAV nameštaj

Dubinsko čišćenje nameštaja na svaka tri meseca (uz popust) preporučujemo svim osobama koje žive sa malom decom, ljubimcima ili imaju zdravstvenih problema.

Možete nas kontaktirati putem mobilnog telefona 063/606-288 (dostupni smo i na moblinim aplikacijama WhatsApp i Viber), kao i putem naše kontakt forme.

"Čistoća života najuzvišenije je i najistinitije umijeće."

- Mahatma Gandhi


Copyright © Tepih servis Adel